Maak jouw eigen podium met een beetje hulp van ons

BIBO Show

Een aansprekende muziek- en dansshow voor kinderen, gebaseerd op bekende Nederlandse kinderliedjes in een ander jasje, meer van nu. De makers wilden de liedjes waar zij groot mee geworden zijn in hun kinderjaren weer terugbrengen op het podium.

Om te starten moest er geïnvesteerd worden in de ontwikkeling van het decor en het pak van de hoofdrolspeler. De aanvraag die zij gedaan hebben bij onze stichting werd gehonoreerd door het uitstekende business plan wat was opgesteld.

De passie en enthousiasme straalde van deze theatermakers af.

Naast deze ondersteuning en de goede samenwerking is gevraagd door de producenten of de stichting mee wil helpen met de ontwikkeling van de show in expertise als ook financieel. Na het opstellen van een inhoudelijk plan door de producenten is door de stichting besloten om te participeren in de ontwikkeling van de theatershow.

De planning is nu dat het in de Nederlandse theaters gaat rond touren in het seizoen 2023 – 2024.

I: https://www.biboshow.nl
E: info@biboshow.nl