Maak jouw eigen podium met een beetje hulp van ons

Hanssi Kaiser Schlager Show

Deze theatershow wilde een extra stap maken en zochten ondersteuning en advies om de show professioneler te maken. De stichting heeft gezorgd dat samen met partner Muijsenberg – Theatre, Music & More de show de aandacht kreeg die het verdiende.

Er werden tips gegeven over de aankleding, mise-en-scene en de setlijst. Dit resulteerde in een show die de gevraagde extra stap kon maken. Dit zorgde wel voor een uitdaging bij het gezelschap omdat er geïnvesteerd moest worden in decor en kleding.

De stichting vond het een dusdanig mooie ontwikkeling dat ze de aanvraag voor een financiële ondersteuning voor decor en kleding hebben gehonoreerd.

En het impresariaat heeft de show opgenomen voor het theaterseizoen van 2022 – 2023.

I: https://www.hanssikaiser.com
e: info@hanssikaiser.com