Maak jouw eigen podium met een beetje hulp van ons

stadi-M

Pretentieloos muziek maken. Zo startte de nieuwe, muzikale uitdaging van de band stadi-M. Voor vier muzikanten ontstaat er een nieuw stadium. Ze starten een muzikale reis, een zoektocht zonder restricties en zonder duidelijke kaders. Lange jamsessies resulteren in nieuwe nummers. stadi-M is een feit.

Elke muzikant heeft een ander muzikaal verleden. Dit levert interessant en divers materiaal op. De muziek van stadi-M is een blend van rock, dance en synth pop. Groovende beats, vette baslijnen, elektronische soundscapes en frisse gitaarlicks smelten samen en ondersteunen charismatische zang.

Zij zochten een financiële injectie om hun eerste album te kunnen opnemen. Deze zal in het eerste kwartaal van 2022 worden gereleased. Voor hun eerste single bestond al een video clip.

I: https://www.stadi-m.com
e: info@hanssikaiser.com