De
Stichting

Wij zijn Stichting Jouw Eigen Podium waar wij creatievelingen in de podiumkunsten willen ondersteunen met hun ambities en dromen. Tot de podiumkunsten behoren live-uitvoeringen van muziek, musical, opera, ballet, moderne dans, toneel en kleinkunst.

De ondersteuning kan bestaan uit:

  • Advies met betrekking projectplanning, uitvoering, management;
  • Financiële bijdrage;

 

Welke gebruikt wordt voor:

  • De realisatie van onder andere evenementen, optredens, theaterproducties
  • Geluid en video opname voor de realisatie van een geluidsdrager.

 

Wij helpen jou bij het creëren van jouw eigen podium.

PARTNERS

Wij werken samen met een aantal partners om jullie nog beter te kunnen helpen en ondersteunen. Met deze partners hebben wij voordelige prijsafspraken gemaakt zodat jullie maximaal kunnen profiteren van een eventuele financiële ondersteuning van de stichting. De voorwaarde is wel dat de toegekende ondersteuning bij deze partner wordt besteed. De volgende partners zijn aangesloten bij de stichting:

 

PROJECTEN

Een aantal keren per jaar beoordelen wij de aanvragen die binnenkomen. Zij worden niet alleen beoordeeld op creativiteit en de toegevoegde waarde van het project op de cultuursector. Maar ook de zakelijke kant wordt beoordeeld. Ligt er een goed businessplan aan ten grondslag waarbij is nagedacht over:

  • Een projectplan waarin staat hoe je het project wilt promoten en winstgevend wilt maken;
  • Een begroting hoe het project financieel tot stand komt;
  • Een dekkingsplan hoe je het benodigde geld bij elkaar wilt krijgen.

 

Op het moment dat je een aanvraag hebt ingediend en wij beoordelen deze positief, wordt je uitgenodigd om het plan aan ons te pitchen. Hier kun je vol overgave het project aan ons presenteren met al jouw passie om ons te overtuigen jullie te ondersteunen.

Wil je ook een aanvraag indienen klik dan op de knop boven aan in het menu.

ONdersteunde projecten

stadi-M

stadi-M

Pretentieloos muziek maken. Zo startte de nieuwe, muzikale uitdaging van de band stadi-M. Voor vier muzikanten ontstaat er een nieuw stadium. Ze starten een muzikale reis, een

Lees meer »
Bibo Show

BIBO Show

Een aansprekende muziek- en dansshow voor kinderen, gebaseerd op bekende Nederlandse kinderliedjes in een ander jasje, meer van nu. De makers wilden de liedjes waar

Lees meer »